|хороскоп за БЪЛГАРИЯ за 2006г| дневен хороскоп|

Прогноза за месец юли 2006 г.

Овен
Месеца е добър във финансово отношение, подходящ за кратки пътешествия, за светски и любовни контакти. Ще успеете да спечелите множество дивиденти от изкуството и да извлечете полза от обществения живот. През по-голяма част от времето ще сте в оптимистично настроение, във хармонични и приятелски отношения с околните.

Телец
Ще ви е необходима повече работа и повече усилия за достигането на целите.Очакват ви неприятности в отношенията с противоположния пол, нервност и безпокойство , в незапни обрати, които ще пр е товарват не рвната ви система . Съществува вероятност да се провалите ако при бърз вате. Внимателно подписвайте договори ! Можете да очаквате добри възможности за печалба само, ако не рискувате.

Близнаци
За Близнаците месеца ще донесе голяма активност, но и известна агресивност в поведението, от което могат да страдат както романтичните и светските взаимоотношения, така и финансите. Емоционалните ви проблеми могат да довед ат до неправилни решения свързани с делови и финансови въпроси. Затова ако е възможно отложете взимането на сериозни решения за следващия месец. Проблеми с уреждането на документи, бюрократични спънки.

Астрологични Консултации, Анализ на Вашите Житейски Проблеми, Прогнози, Ректификация - Намиране Точния Час на Раждане
Тел.: (02) 74-31-82; GSM: 0888-328-189,
e-mail: cvetiastro@yahoo.com

Цветемира Борисова

Рак
През месеца може да страните от колегите и познатите си. Голяма част от нещата, с които ще се занимавате ще искате да запазите в тайна, няма да са съвсем законни. В тази връзка бъдете по-предпазливи при сключването на сделките, защото неудачите ще ви преследват навсякъде. Може да очаквате пр оверки от раз лични държавни институции или неразбиране и липса на съдействие от тяхна страна при сключване на договори ли при изпълняването на задълженията ви към държавата.

Лъв
Независимо дали сте на държавна работа или в частния сектор ще имате проблеми свързани с работата си, със взаимоотношенията в колектива или с висше стоящите. Емоционалните проблеми могат също да се окажат пречка в постигането на целите и да доведат до р азногласия в дома и трудности в емоционалното общуването.

Дева
През месеца много от Девите ще надценят себе си и е възможно да си навлекат неприятности. Това положение обаче е идеално за утвърждаване в професионален аспект, за началото на нови планове. Може да сте сигурни, че всичко ще ви се отдава с лекота и независимо от трудностите и пречките ще успеете да постигнете набелязаните цели.Добре би било да направите няколко юридически консултации . Това ще ви помогне във вашите имотно-материални проблеми, но ще ангажира голяма част от вашето време.

обучение по Астрология, курсове, семинари, лекции
За начинаещи, за напреднали, за професионалисти
Тел.: (02) 74-31-82; GSM: 0888-328-189,
e-mail: cvetiastro@yahoo.com
Цветемира Борисова

Везни
Може да очаквате проблеми на работното място и то предизвикани от недоброжелателни колеги или клюки по ваш адрес, затова внимавайте къде какво и пред кого говорите. Въпреки че сте свободолюбиви по природа може би ще е по-добре да загърбите личните си принципи в името на едно по-добро утре. Ще се опитате да се захванете с няколко неща едновременно и дори не ще разберете как поетите ангажименти ще ви притиснат.

Скорпион
Ще имате временни неразбирателства и несъгласия с родителите или децата ви, ако вече имате такива. В споровете ще сте склонен да се дразните от доводите на опонентите, което няма да е във ваша полза. Пазете здравето си. Преумората може да се компенсира с няколко дни активна почивка.

Стрелец
Подходящо време за търсене на помощ и финансиране на проектите и целите ви. Добро време за водене на преговори, сделки с ценни книжа, недвижими и движими имоти. Ще имате успех във всички юридически и търговски постъпки. Независимо от намеренията ви ще имате успехи в любовта и множество възможности да се докоснете до най-новите тенденции в модата, изкуството и обществения живот.
Четете - единственото по рода си
Професионално Издание за Астрология и Езотерика
Търсете в по РЕП- овете и всички специализирани книжарници

Козирог
Ще се сблъскате с напрежение в дома и семейството. Много от представителите на зодията ще станат обект на нападки от страна на близките и роднините си, ще бъдат обвинени в нехайство и незаинтересуваност от делата на дома независимо дали това е така или не.


Водолей
Деловите ви работи ще вървят гладко и ще сте доволни от всичко , което постигате . Въпреки възможностите, които се откриват пред вас, момента на големия финансов успех още е далече. Възможно е да бъдете въвлечени в несериозни предприятия, подтикнати от ваши приятели. Внимавайте защото могат да ви подведат.

Риби
Не са изключени кризи в личните отношения. Така или иначе, ако решите да се впуснете в авантюра извън постоянната ви връзка бъдете подготвен тя (авантюрата) да бъде много кратка и най-вероятно ще ви докара скандал. Във връзка с това може спокойно да се доверите на приятели от зодиакалните знаци Телец и Везни.

Астрологични Консултации, Анализ на Вашите Житейски Проблеми, Прогнози, Ректификация - Намиране Точния Час на Раждане
Тел.: (02) 74-31-82; GSM: 0888-328-189,
e-mail: cvetiastro@yahoo.com

Цветемира Борисова